11111

Kiállítóknak

Idén már 7. alkalommal rendezzük meg a JógaKonferenciát. A rendezvény többféle marketing és reklám lehetőséget is rejt magában, melyeket szeretnénk figyelmébe ajánlani:

A KONFERENCIA KÖZÖNSÉGE

A konferencia célközönségét elsősorban jelenlegi és leendő jógaoktatók, elkötelezett jógagyakorlók alkotják.
Legfőképp budapesti 30-60 év közötti érdeklődőket várunk, kb. 300 főt. A konferencián való megjelenés a jóga, a spirituális fejlődés, ezotéria, az egészséges életmód és táplálkozás, természetgyógyászat és környezetvédelem iránt érdeklődő és nyitott potenciális vásárlóknál landol, a célzott elérés garantált.  A konferencia előadói a hazai tradicionális jógaiskolák ismert és elismert oktatói.

MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

  1. Kiállítói stand

A konferencia ideje alatt (9:00 – 18:00 között)
120*80 cm asztal, két székkel, mely alkalmas árusításra, termékbemutatóra, kóstoltatásra, konzultációra, stb. A stand mögé maximum 2 db roll-up helyezhető el.  A standok az Átrium teremben lesznek – a nagyobbik előadóterem csak ezen keresztül közelíthető meg!
CSAK 10 HELY! Ára: 50 000 Ft (Áfa mentes)

  1. Roll-up kihelyezés

A konferencia termeiben (pontos elhelyezés megegyezés szerint) roll-up kihelyezésére van lehetőség (max. 2 m2-es hirdetési felületre vonatkozik).
CSAK 8 HELY! Ára: 10 000 Ft (Áfa mentes)

  1. Hirdetés program / jegyzetfüzetben

A Jógakonferencia programját idén egy jegyzetfüzet formájában fogja minden vendég a belépéskor való regisztrációkor kézhez kapni. Lehetőséget kínálunk partnereinknek hirdetés elhelyezésére ebben a programfüzetben.
Formátuma: A/5 (148×210 mm, álló, színes, 300 példányban kerül nyomtatásra)

A hirdetés ára:
CSAK 1 HELY! B/3 borítón: 60 000 Ft (Áfa mentes)
CSAK 1 HELY! B/4 borítón: 100 000 Ft (Áfa mentes)

A hirdetések elkészítéséről a hirdetőnek kell gondoskodnia, leadási határidő: 2023. október 23.

  1. VIP Támogatói – Előadói ajándékcsomag szponzorálása

A VIP jegyvásárlóknak és a konferencia előadóinak, óratartóinak és kiemelt vendégeinek ajándékcsomagot állítunk össze. Lehetőség van az ajándékcsomagba termékminta, kupon, utalvány elhelyezésére. (Csak szórólap elhelyezésére nincs lehetőség.)
Mindösszesen 40 ilyen ajándékcsomag készül.

A csomagba való elhelyezés: INGYENES!

Minden egyéb megjelenés (pl. termékminta vagy szórólap osztogatása beléptetéskor, stb.) külön egyeztetéssel.

MEGRENDELÉS
Az megrendeléseket a kapcsolat@jogaoktatok.hu e-mail címre várjuk, melyeket a jelentkezés sorrendjében regisztrálunk. A megrendelés után díjbekérőt állítunk ki, melynek kiegyenlítésével biztosított a kért megjelenés.

Felmerülő kérdések esetén, illetve egyedi elképzelésekkel, megjelenésekkel kapcsolatban keressen az alábbi elérhetőségeken, szívesen állok rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Komjáti Zsuzsanna
Magyar Jógaoktatók Szövetsége
kapcsolat@jogaoktatok.hu